Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Románia +40 képes leírás - Telefonkönyv.tlap.hu
részletek »

Románia +40 - Telefonkönyv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: telefonkonyv.tlap.hu » Románia +40
Keresés
Találatok száma - 4 db
Mobiltelefonok - Románia megyéinek prefixei, előhívószá

Mobiltelefonok - Románia megyéinek prefixei, előhívószá

Mobiltelefonok - Románia megyéinek prefixei, előhívószámai Románia megyéinek prefixei, előhívószámai A lentebb lévő táblázatban a romániai megyék prefixeit, előhívószámait találhatód. Megjegyzés: a Prefix, El˜hívószám alatt levő táblázatban a 02-vel kezdődő hívószámok a Romtelecom hálózatban, míg a 03-al kezdődő hívószámok az RDSTel hálózatban érvényesek.

Orange Romania - telefonkönyv

Orange Romania - telefonkönyv

Orange Romania - telefonkönyv Románia Orange mobil telefontársaságának mobil online telefonkönyve. Orange Romania - telefonkönyv Románia Orange mobil telefontársaságának mobil online telefonkönyve. Orange Romania - telefonkönyv Románia Orange mobil telefontársaságának mobil online telefonkönyve. Orange Romania - telefonkönyv Románia Orange mobil telefontársaságának mobil online telefonkönyve.

Vodafone - román telefonkönyv

Vodafone - román telefonkönyv

A Vodafone Group Plc. a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója bevétel alapján, melynek központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több, mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a VOiceDAtaFONE rövidítése. A világ második legnagyobb mobil távközlési vállalata ügyfelek száma alapján a China Mobile (1.) mögött. A 10 milliónál több ügyféllel rendelkező Vodafone vállalatok az Egyesült Királyságban, Németországban, az Egyesült Államokban (Verzion Wireless nevű cégben van részesedése), Olaszországban, Spanyolországban, Törökországban és Indiában működnek.

Yellow Pages - román telefonkönyv

Yellow Pages - román telefonkönyv

Yellow Pages -román üzleti telefonkönyv A Yellow Pages -román üzleti telefonkönyv a romániai üzleti telefonkönyv , melynek célja hogy friss, naprakész adatbázissal segítse a privát és céges előfizetők közti kapcsolati adatok keresését, a kapcsolatfelvételt, valamint, hogy további közhasznú többletinformációkkal lássa el a magánszemélyeket, cégek és vállalkozások ügyintézőit. Yellow Pages -román üzleti telefonkönyv

Tuti menü